Yhteistyökumppanit

Normark – Mirka

Normark Suomi Oy on vuodesta 2013 asti huolehtinut siitä, että minulta löytyy huippukalusto jokaiseen kisaan. Samasta paikasta saan kaiken hiihtämiseen tarvittavan, kuten Peltosen sukset, Rexin sauvat ja voiteet sekä Alpinan monot ja Rottefellan siteet. Voin aina lähteä kisaamaan luottavaisin mielin, sillä välineet ovat huippulaatua. Kiitos Normark!

www.normark.fi

Rossignol – Tuuli

Rossignol on huippuhyvä suksimerkki, jolta olen saanut käyttööni niin suksia, sauvoja kuin monoja. Parhaat välineistä tekee se, että niissä ei ole ylimääräistä painoa, niissä on kaunis kuosi ja niissä on haettu oikeasti parhaita ominaisuuksia (mm. sukset eivät luista pois alta jäiselläkään alustalla). Näillä välineillä on monesti lasketeltu kilpasiskojen ohitse.

www.rossignol.fi

Kouvolan Suunnistajat

Seuramme Kouvolan Suunnistajat on aktiivinen ja kehittymishaluinen seura, jonka rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä on ollut hyvä kasvaa ja kehittyä. Seurassamme on tehty selkeä valinta panostaa valmennukseen, joka näkyy taistelukykyisissä viestijoukkueissa sekä isoissa mitalisaaliissa niin kesällä kuin talvella.

www.kouvolansuunnistajat.fi

Tmi Katri Ahonen

Matkaamme tukemassa ja lihashuollossa on mukana koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Katri Ahonen. Katrin kanssa työskentely on mukavaa, tuloksellista ja joustavaa. Katri tekee kotikäyntejä Keravalla ja lähikunnissa.

Yhteydenotot p. 050 5984469

Tovari – Tovarisport

Ammattilainen on ammattilainen myös digimaailmassa, ja se näkyy myös näillä sivuilla. Yhteistyö on ollut helppoa ja sujuvaa, sillä näiltä herroilta löytyy kokemusta ja näkemystä toteuttaa asiakkaidensa toiveita. Kiitos mahdollisuudesta kehittää osaamista, ja saada näkyvyyttä meille sekä yhteistyökumppaneillemme.

www.tovari.fi

Valmennusapu.com

Valmentajalla on ehdottomasti väliä. Antissa parasta on se, että häntä kiinnostaa oikeasti mitä minulle kuuluu ja mitä ajattelen. Hän haluaa viedä valmennettaviaan kokonaisvaltaisesti eteenpäin tukemalla ja sopivasti haastamalla. Antilta voit tilata hyvinvointi tai etävalmennusta sekä luentoja ja voin taata, että saat uutta ajateltavaa.

www.valmennusapu.com