Haluatko oppia suunnistuksen perusteet tai halutko vinkkejä omien suunnistustaitojen kehittämiseen? Suunnistus opetukseen voit tulla, olit sitten vasta alkaja tai kokenut kuntosuunnistaja.

Vedän Jukola viikolla (14.-15.6.) Kouvolassa suunnistusopetusta yksityis- ja pienryhmätunteina. Voit tulla yksin, kaverin tai vaikka koko viestijoukkueen kanssa kehittämään suunnistustaitoja tai hakemaan itsevarmuutta viikonlopun viesteihin. Lähdemme yhdessä suunnistamaan ja harjoittelemme suunnistuksen perustaitoja: kartan ja maaston hahmottamista, reitinvalinnan ja suunnitelman tekemistä sekä suunnan ottamista ja suunnassa kulkua. Voimme lähteä perusteista tai keskittyä erityisesti toiveena oleviin osa-alueisiin sekä pohtia millaisilla harjoitteilla saisit korjattua tyypillisimmät virheesi.

Opetukset ovat puolen tunnin mittaisia ja toteutetaan kuntosuunnistuksen yhteydessä tiistaina Kipparilassa, Utissa ja keskiviikkona Mustahaikulassa, Ummeljoella. Ennen tai jälkeen opetussession voit käydä itsenäisesti kuntosuunnistamassa. Opetus toteutetaan yhteistyössä Kouvolan Suunnistajien kanssa.

Hinnasto 30min
Yksityistunti 30€
Kahdelle 20€/hlö
Kolmelle 15€/hlö
4-10 henkilön ryhmät 12€/hlö

Kouvolan Suunnistajien jäsenet saavat 20% alennuksen hinnoista.
Hintoihin sisältyy  ALV 24%, maksu tapahtuu kortilla tai laskulla

Varaa oma aikasi laittamalla viestitä suutarinsiskokset@gmail.com

Päivitän taulukkoa sitä mukaa, kun saan aikojen varmistettua, joten pientä viivettä saattaa esiintyä

-Mirka

Klo Tiistai 14.6. Keskiviikko 15.6.
16.30-17 Vapaa Vapaa
17.15-17.45 Vapaa Vapaa
18-18.30 Vapaa Vapaa
18.45-19.15 Vapaa Vapaa

Suunnistus opetus toteutetaan yhteistyössä Kouvolan Suunnistajien kanssa! Ollaan edustettu KS hiihtosuunnistuksessa ja suunnistuksessa aivan sen perustamisesta asti. Kouvolan Suunnistajat tarjoaa harrastus mahdollisuuksia suunnistuksen parissa niin lapsille kuin aikuisille. Seuran huippusuunnistajien tekemistä voit kesän aikana seurata mm. Viestiliigan osakilpailuissa.